Jet Belt - a luxurious branded business gift to communicate a quality image


Reizen is universeel: of het nu zakelijke ontmoetingen zijn of om te ontspannen en delen van de wereld te ontdekken. De Jet Belt kofferriem is een praktisch accessoire tegen het openspringen van bagage en maakt herkenning gemakkelijk. Een must-have voor een zorgeloze reis.

Jet Belt is een luxe en origineel promotioneel geschenk. De moderne vormgeving valt direct op. Design is het fundament van een excellente merkstrategie. Wereldwijde promotie die gezien wordt op de drukste plaatsen. Volledig duurzaam: de Jet Belt gaat een leven lang mee!

Hoge materiaalkwaliteit, aandacht voor details en legio personaliseringsmogelijkheden.De verpakking: versterk de boodschap met een zorgvuldig ontworpen luxe geschenkdoosje met opvallende kenmerken, zoals zilverfolie accenten en een glanzend gelamineerd oppervlak.
Personalisering: HD print op de riem met Pantone kleuren naar keuze.

 


Stalen design gesp: minimalistische vormgeving en onbreekbaar (in vergelijking met plastic). Te verkrijgen in attractieve kleuren, zoals glanzend wit, zilver metallic of diepzwart. Combineer de riem met een bijpassende kleur voor een klassieke uitstraling of een contrasterende kleur voor extra flair.JET BELT (R) - The travelling and Advertising Solution is available through promotional products distributors only

PSI # 43001

Geproduceerd in Europa door:

BRIAS B.V.
Nederland

Tel. 0031-75-6871249
E-mail: mail@brias.demon.nl